Please send your application to recruitment@uneedle.com.

Vacancy 2021#1

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for over 35 million intradermal injections by 2030 and over 100 million by 2035.

Accountmanager ( 32-40 uur p/w)


Gezocht; Commercieel talent in medische high tech

Heb jij passie voor sales en relatiemanagement? Ben je ambitieus? En heb je interesse in medische high-tech? Dan krijg je bij U-Needle alle vrijheid om jouw commerciële doelen te bereiken.

U-Needle is een snel groeiend bedrijf actief op het raakvlak van nanotech en medtech. We ontwikkelen en produceren gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid. Deze innovatieve precisie-naalden, worden bijvoorbeeld gebruikt voor betere vaccinaties, innovatieve kankertherapieen en nieuwe esthetische behandelingen (fillers). We schalen onze productie op van honderden naar tienduizenden naalden per dag. Tegelijkertijd breiden we onze wereldwijde afzetmarkt uit. We zoeken een commercieel talent, die goede en langdurige B2B relaties opbouwt en onderhoudt met medische bedrijven die onze naalden meeleveren met hun injecteerbare product (medicijn).


Jouw rol

Als Account Manager ontwikkel je new business en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van omzetgroei. Je onderhoudt bestaande klantenrelaties en bouwt nieuwe relaties op voor het bestaande productportfolio. Hiervoor voer je marktanalyse- en onderzoek uit, stel je een accountplan op en creëer je nieuwe kansen en afzetmarkten. Je bespreekt jouw accountplan en resultaten met de Chief Business Development Officer. Als Accountmanager ben je zowel intern als voor onze klanten aanspreekpunt, van lead tot levering tot en met aftersales. Je krijgt alle vrijheid om marketingactiviteiten te implementeren. Het opzetten en onderhouden van onze CRM Database hoort bij ook jouw taken.


Wie ben jij

Ben jij die commerciële topper, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Je hebt een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau, bij voorkeur in de richting van commercie en/of medische technologie, bijvoorbeeld Biomedische Technologie.


Daarnaast heb je werkervaring in een vergelijkbare functie en heb je uitstekende netwerkvaardigheden. Je bent sterk in verbale en schriftelijke communicatie in zowel Nederlands als Engels, waarbij je uitmuntend kunt luisteren, onderhandelen en presenteren. Toekomstgericht denken en een gezonde dosis ambitie en energie vinden we belangrijk, net als overtuigingskracht en commercialiteit. Je kunt je goed inleven in de wensen van de klant en je bent analytisch sterk.

Het meest belangrijk vinden wij dat je bij onze organisatie past en dat je het leuk vindt om in een hecht team vol gedreven mensen te komen werken.


Wat bieden wij

- De aanstelling is voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast contract.

  • Inclusief training op kosten van U-Needle.

  • Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, pensioenopbouw, een prettige informele werksfeer, leuke collega's, lunch van de zaak en een fijne werkplek.


Herken jij jezelf in dit profiel of heb je nog vragen, reageer dan door te mailen naar Stephanie Vreriks via recruitment@uneedle.com. Sluitingsdatum is 30 april 2021.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!