Please send your application to recruitment@uneedle.com.

Vacancy 202202

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.


Vacature: Assembly Operator ( 40 uur p/w)


Gezocht; Technisch talent in medische high tech

Ben jij praktisch en heb je een goede concentratie? Zoek je een baan waarin je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt? En heb je affiniteit met medische high-tech? Dan krijg je bij U-Needle de kans om jouw carrière voort te zetten. U-Needle is een snel groeiend bedrijf, actief op het raakvlak van nanotech en medtech. We ontwikkelen en produceren gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid.

Deze innovatieve precisie-naalden worden gebruikt voor vaccinaties, kankertherapieën en esthetische behandelingen (fillers). We schalen onze productie op van honderden naar tienduizenden naalden per dag. Deze productie zal efficiënt en effectief moeten verlopen en daarom zijn wij op zoek naar een Assembly Operator. In deze functie zul je op den duur in ploegendiensten komen te werken. Groei jij met ons mee?


Jouw rol

Als Assembly Operator zorg jij voor de juiste uitvoering van ons productieproces volgens de werkinstructies. Je bedient de machines, voert kwaliteit- en kwantiteitscontroles uit en zorgt er daarnaast voor dat de veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Je werkt in een cleanroom; een

continu schone werkomgeving waarbij we ook van je verwachten dat het beheer en onderhoud van de gereedschappen en apparatuur correct verlopen. Als Assembly Operator rapporteer je aan onze Back End Manager.


Wie ben jij

Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO niveau, of overtuig ons op welke wijze jij affiniteit hebt met (med)tech. Je hebt al ervaring met werken in een high-tech omgeving waarbij je bij voorkeur ook kennis hebt van kwaliteits- en veiligheidsnormen. Je spreekt, begrijpt en schrijft uitstekend Nederlands en het is een pré wanneer dit ook geldt voor Engels. Je zorgt voor een nette, schone en veilige werkomgeving. Productinspectie zal onder jouw verantwoordelijkheid vallen, net als installatie, onderhoud en eventuele reparaties van de machine.

Last but not least: Een gezonde ambitie en positieve energie past goed in ons hechte team vol gedreven mensen. We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.


Wij bieden jou

De aanstelling is voor 40 uur per week, met uitzicht op een vast contract.Inclusief noodzakelijke training op kosten van U-Needle. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne

werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.


Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!