Please send your application to recruitment@uneedle.com.

Vacancy 202206

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.


Vacature: Director Marketing & Sales ( 32-40 uur p/w)

Gezocht; Commercieel talent in MedTech

Heb jij een passie voor sales en relatiemanagement? Ben je ambitieus? En heb je affiniteit met medische high-tech? Dan krijg je bij U-Needle alle vrijheid om jouw commerciële carrière verder te ontwikkelen.

U-Needle is een snelgroeiend bedrijf dat innovatieve micronaalden ontwikkelt en produceert voor precieze, oppervlakkige injecties - zoals intradermale en supra choroidale - waardoor verbeterde therapieën mogelijk worden voor o.a. vaccinatie en kankerbehandeling.

Intradermale injectie kan bijvoorbeeld de benodigde hoeveelheid vaccin per dosis aanmerkelijk verminderen. Met ons hooggekwalificeerde ervaren team en onze producten, certificering en productie infrastructuur zijn we in de unieke positie om optimaal te profiteren van de wereldwijde behoefte aan ‘pandemie paraatheid’ die is ontstaan door COVID-19.

Wij zijn een door investeerders gesteunde scale-up die op het punt staat haar eerste in massa geproduceerde product wereldwijd uit te rollen. Tegelijkertijd ontwikkelt U-Needle nieuwe markten voor haar innovatieve producten op basis van de gepatenteerde micronaald-technologie. Onze focus ligt op de farmaceutische topbedrijven in onze doelmarkten (B2B). Groei jij met ons mee?

Jouw rol

Als Director Marketing & Sales ben jij degene die vorm geeft aan bovenstaande inspanningen en geef je leiding aan de afdeling Marketing & Sales.

Je benut bestaande en identificeert nieuwe zakelijke kansen om inkomsten te genereren, de winstgevendheid te verbeteren en ons bedrijf te helpen groeien. Door strategische planning en positionering in de juiste doelmarkten van onze micronaaldproducten, waaronder esthetiek en oogheelkunde, geef je vorm aan de algehele operatie van het bedrijf, de positie en de reputatie. Je werk strekt zich uit over alle gebieden van zowel de business als het bedrijf en je bent onderdeel van het Management Team.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle merken, distributiekanalen en het inzetten van verkoop resources voor de organisatie. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategische verkoopplannen op basis van bedrijfsdoelen die de omzetgroei en klanttevredenheid voor de organisatie zullen bevorderen. Specifieke verantwoordelijkheden zijn onder meer bedrijfs- en marktontwikkeling, klantenbeheer, beheer van marktonderzoek, strategische doelen voor promotie en reclame, omzetgroei en klanttevredenheid. Je houdt ook toezicht op de dagelijkse activiteiten en ontwikkeling van de verkoop- en marketing teamleden.

Je bent eindverantwoordelijk voor het behalen van de verkoopdoelen van de organisatie.

Wie ben jij

Jij bent: een teamspeler en sterke communicator op zoek naar werken in omgeving met mensen uit verschillende disciplines en achtergronden. Je bent ondernemend en gemotiveerd, je vindt het leuk om actief potentiële klanten te zoeken en te contacteren en je bent in staat om de behoeften van (potentiële) klanten te vertalen naar commerciële kansen. Coöperatief, goed georganiseerd, proactief en pragmatisch ingesteld zijn je succesfactoren.

Daarnaast heb je een Academische graad (MSc of PhD) in life sciences, farmacie of vergelijkbaar vakgebied. Je hebt uitgebreide kennis van en contacten in producten en bedrijven in de markt van medische hulpmiddelen/farmaceutica/drug delivery. Als ervaren International Business Developer en M&S manager heb je minimaal 5 jaar ervaring in het relevante werkveld. Het is zeker een plus wanneer je kennis hebt van regelgeving in medische hulpmiddelen/farmaceutica en bij voorkeur heb je ervaring met het aannemen en bouwen van een verkoopteam.

Wat bieden wij

Een vast contract voor 32 tot 40 uur per week en eventuele trainingen op kosten van U-Needle.

Standplaats: Enschede.

Marktconforme arbeidsvoorwaarden, een laptop, pensioenopbouw, participatieregeling.

Dagelijkse lunch van de zaak samen met je collega’s.

Veel flexibiliteit in je werktijden.

Een prettige informele werksfeer, leuke collega's, en een fijne werkplek op het terrein van de Universiteit van Twente.

Herken jij jezelf in dit profiel of heb je nog vragen, mail dan naar Stephanie Vreriks via recruitment@uneedle.com. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!