Please send your application to recruitment@uneedle.com.

Vacancy 202203

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.


Nanolab Process Engineer (32-40 uur p/w)


Door ons recente succes in Corona / Covid-19 vaccinaties breiden we de vaccinatie activiteiten met onze micronaalden verder uit en zoeken we nieuwe collega's.


Gezocht; Nanolab Process Engineer in de medische high tech

Heb jij passie voor processen en nanotechnologie? En heb je affiniteit met medische high tech? Dan krijg je bij U-Needle BV alle vrijheid om jouw carrière voort te zetten.

U-Needle is snelgroeiend en ontwikkelt en produceert gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid, onder meer voor vaccinaties en kankertherapieen.


Jouw rol

Het belangrijkste onderdeel van onze groei is nu opschaling van de naalden productie naar tienduizenden stuks per dag dit jaar, tot honderdduizenden producten per dag in 2024 .

Hiervoor is een dedicated high-tech, volledig geautomatiseerde productielijn in ontwikkeling in de U-Needle cleanroom productiefaciliteiten in de High Tech Factory. Om deze productielijn van voldoende naalden te voorzien, vindt er aan de front end manufacturing kant ook een upscaling plaats.

Tot de werkzaamheden behoren het uitvoeren van onze processen in het Nanolab en het engineeren van nieuwe processen en process flows in zowel het lab als bij toeleveranciers. Daarnaast houd jij je bezig met het opzetten en uitvoeren van experimenten en het rapporteren van de daarbij behorende conclusies. Ten slotte zorg je ervoor dat je op correcte wijze documenteert en reviewt, en ondersteun je de Front End Manager waar nodig.Wie ben jij

Ben jij die Nanolab Process Engineer die wij zoeken, dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding procestechnologie of nanotechnologie, of vergelijkbaar. Know-how/ervaring in een Nanolab/ cleanroom dunne film technologie is een must. Je spreekt, begrijpt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Jouw gevoel voor kwaliteit en accuratesse zijn je succesfactoren. Je bent een echte problem solver, je bent stressbestendig en je hecht veel waarde aan samenwerken. Last but not least: We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.


Wij bieden jou

De aanstelling is voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Inclusief noodzakelijke training op kosten van U-Needle. Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.


Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.