Please send your application to recruitment@uneedle.com.

Vacancy 202206

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.


Office medewerker (20-24 uur) tijdelijk voor 5 maanden


Ben jij een enthousiaste spin in het web en zit organiseren en ondersteunen in jouw DNA? Word je blij van een baan met heel veel afwisseling én word jij enthousiast van een regelfunctie in een groeiende organisatie? Dan komen we graag met jou in contact!


U-Needle is een snel groeiend bedrijf, actief op het raakvlak van nanotech en medtech. We ontwikkelen en produceren gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid. Deze innovatieve precisie-naalden worden gebruikt voor vaccinaties, kankertherapieën en esthetische behandelingen (fillers). Onze organisatie en ons team is groeiend, waardoor er veel zaken zijn die opgepakt mogen worden.

Jouw rol

Als Office Medewerker werk je zelfstandig waarbij je alle administratieve en organisatorische werkzaamheden op je gaat nemen. Je bent de expert in hospitality, secretariële werkzaamheden zoals administratieve ondersteuning bij het debiteurenbeheer, telefonisch contact, huisstijl gebruik en commercieel-administratieve ondersteuning van Marketing, Sales en Finance. Jouw takenpakket is enorm divers: Je boekt vluchten en hotels voor collega's of bezoekers en klanten. Ook faciliteer jij de dagelijkse lunch op kantoor. Je doet verschillende bestellingen voor kantoor en zoekt ook uit waar je het goedkoopst kunt bestellen tegen de juiste kwaliteit. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor de schoonmaak, gebouwbeheer en meer! Ten slotte ben je verantwoordelijk voor het logistieke proces, zowel ingaand als uitgaand. Zolang jij iets kan regelen ben jij helemaal in jouw element.


Wie ben jij

Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je minimaal over een secretariële en/of commercieel-administratieve MBO-opleiding en heb je enkele jaren werkervaring. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en bent communicatief sterk zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast ben je systeem vaardig en weet jij je weg in Google Workspace eenvoudig te vinden.

Belangrijk is dat je proactief bent, denkt in oplossingen en goed het overzicht weet te bewaren. Integriteit, gedreven en servicegericht zijn dan ook competenties die jou op het lijf geschreven zijn.


Wij bieden jou

De aanstelling is tijdelijk voor 20-24 uur per week, waarbij je bij voorkeur elke dag aanwezig bent, voor de duur van 5 maanden. Ingaand per oktober 2022 Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, gratis dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.


Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!