Vacancies | Lead Process Engineer

Vacancy 202112

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.

Door ons recente succes in Corona / Covid-19 vaccinaties breiden we de vaccinatie activiteiten met onze micronaalden verder uit en zoeken we nieuwe collega's. 

Gezocht: Lead Process Engineer in de medische high tech (32-40 uur p/w)

Heb jij passie voor techniek en automatisering? Heb je affiniteit met medische high tech? En ben jij toe aan de volgende stap? Dan krijg je bij Uneedle alle vrijheid om jouw carrière voort te zetten.  Uneedle is snelgroeiend en ontwikkelt en produceert gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid, onder meer voor vaccinaties en kankertherapieën. 

Jouw rol

Het belangrijkste onderdeel van onze groei is nu opschaling van de naalden productie naar tienduizenden stuks per dag dit jaar, tot honderdduizenden producten per dag in 2024 . 

Hiervoor is een dedicated high-tech, volledig geautomatiseerde productielijn in ontwikkeling in de Uneedle cleanroom productiefaciliteiten in de High Tech Factory. Onderdeel van deze productielijn is een semiconductor pick & place assemblage robot, waarop de naalden worden geproduceerd.  

In een multidisciplinair team ben jij verantwoordelijk voor dit zogenaamde back-end manufacturing proces, de eerst aangesproken verantwoordelijke voor deze robot.

Bij de functie horen ook allerlei andere ontwikkelingen zoals vergaande automatisering van het verdere back-end manufacturing proces en inspectiemethoden, volautomatisch verpakken, optimaal inrichten van logistiek en allerlei voorstellen tot noodzakelijke aanpassingen van product en technologie. Allerlei doorontwikkelingen om door middel van high-tech oplossingen steeds meer naalden te kunnen produceren, waarmee we aan de groeiende vaccinatie vraag willen voldoen. Het team zal verder worden uitgebreid met ontwikkelaars en operators; de focus zal op termijn veranderen van ontwikkelen naar produceren, waardoor veel groeiperspectief ontstaat naar management en expert functies. Een mooie uitdaging, waar je specifieke machine trainingen voor nodig hebt.

Een zeer uitdagende klus, die bij jouw passie voor techniek en automatisering past, waaronder:
- engineering met pick & place assemblage equipment
- engineering van nieuwe processen en producten voor geautomatiseerde back-end-assemblage
- evaluatie en validatie van productie processen
- back-end problem solver in verschillende projectteams
- initiatiefnemer bij documenteren, reviewen, prioriteren, oplossen & ondersteunen

Wie ben jij

Ben jij die Senior (in spé) die wij zoeken, dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO/WO opleiding Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Automatisering of vergelijkbaar. Daarnaast heb je een goed gevoel voor software. Je spreekt, begrijpt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Het is een pré wanneer je ervaring/know-how hebt in semiconductor technology. Jouw gevoel voor kwaliteit en accuratesse zijn je succesfactoren. Je bent een echte problem solver, je bent stressbestendig en je hecht veel waarde aan samenwerken. Last but not least: We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.

Wij bieden jou

De aanstelling is voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Inclusief noodzakelijke training op kosten van Uneedle.  Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, veel flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.

Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.