Vacancies | Senior Engineer Nanotechnologie

Vacancy 202205

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.

Door ons recente succes in Corona / Covid-19 vaccinaties breiden we de vaccinatie activiteiten met onze micronaalden verder uit en zoeken we nieuwe collega's. 

Gezocht: Senior  Engineer Nanotechnologie in de medische high tech (32-40 uur p/w)

Heb jij passie voor technologie en processen? Heb je affiniteit met medische high tech? En ben jij toe aan de volgende stap? Dan krijg je bij U-Needle BV alle vrijheid om jouw carrière voort te zetten. U-Needle is snelgroeiend en ontwikkelt en produceert gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid, onder meer voor vaccinaties en kankertherapieen. 

Jouw rol

Het belangrijkste onderdeel van onze groei is nu opschaling van de naalden productie naar tienduizenden stuks per dag dit jaar, tot honderdduizenden producten per dag in 2024 . 

Om deze productielijn van voldoende naalden te voorzien, zal de wafer productie in het nanolab, ons zogenoemde Front End, flink moeten worden opgeschaald. Een mooie uitdaging, waar veel verschillende aspecten bij komen kijken. 

Jij  bent het technisch geweten van het Front end process, dat zich in het Nanolab afspeelt.  Je zult nauw samenwerken met de Front End Manager en de Technology manager om de Nanotechnologie processen verder te optimaliseren, en ook voor het ontwikkelen van nieuwe technologieën of processen.  Denk hierbij aan het ontwerpen van nieuwe maskers en het doen van verbetervoorstellen voor bestaande processen. Ook het berekenen en analyseren van de procesinstellingen voor het maken van de wafers behoort bij jouw functie. We zoeken iemand die nadenkt over nieuwe designs en de daarbij behorende processen, iemand die goed analyseert en bezig wil zijn om oplossingen en verbeteringen te vinden in het gehele proces.

Je komt te werken in een multidisciplinair team, waarbij jullie samen verantwoordelijk zijn voor het Front-end proces.  Ook zul je je samen met de Lead Process Engineer bezighouden met onder andere wafer inspectiemethoden, waarbij jij ondersteuning biedt aan de Back end manufacturing kant.

Wie ben jij

Ben jij die Senior Engineer Nanotechnologie die wij zoeken, dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde Nanotechnologie opleiding  of vergelijkbaar op HBO/WO niveau. Je spreekt, begrijpt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels. Het overzicht bewaren en een hoge mate van kwaliteitsbewustzijn hebben zijn  je succesfactoren. Je bent een echte problem solver, je bent stressbestendig en je hecht veel waarde aan samenwerken. Last but not least: We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.

Wij bieden jou

De aanstelling is voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Inclusief noodzakelijke training op kosten van U-Needle.  Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.


Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.