Vacancies | Quality Control Inspector

Vacancy 202204

We will make Bella-mu intradermic needles the new standard-of-care for 100 million intradermal injections by 2030.

Door ons recente succes in Corona / Covid-19 vaccinaties breiden we de vaccinatie activiteiten met onze micronaalden verder uit en zoeken we nieuwe collega's. 

Gezocht: Quality Control Inspector in de medische high tech (32-40 uur p/w)

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke functie? Ben jij altijd op zoek naar perfectie en sta je stevig in je schoenen? En heb je affiniteit met medische high tech? Dan krijg je bij U-Needle BV alle vrijheid om jouw carrière voort te zetten. 

U-Needle is snelgroeiend en ontwikkelt en produceert gebruiks- en patiëntvriendelijke micronaalden voor injecties in de huid, onder meer voor vaccinaties en kankertherapieën. 

Jouw rol

De Quality Control Inspector is verantwoordelijk voor het uitvoeren en opvolgen van kwaliteitscontroles en het uitvoeren van de nodige testen voor het vrijgeven van onderdelen, halffabricaten en eindproducten. Deze rol omvat het analyseren van de metingen, het uitvoeren van tests en het bewaken van de productie. Daarnaast onderneem je actie bij de  items die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen en ben je continu bezig met het verbeteren van  het productie- en kwaliteitscontrole proces.

Verdere taken en verantwoordelijkheden die bij deze functie horen zijn:

Wie ben jij

Ben jij die technische quality control inspector die wij zoeken, dan gaan we graag met jou in gesprek. Je hebt bij voorkeur een afgeronde mbo opleiding in een technische richting. Daarnaast is het een pré wanneer je gecertificeerd bent in quality control. Je kent de QC standaarden en ISO 13485 goed. Jouw gevoel voor kwaliteit en accuratesse zijn je succesfactoren. Je gaat zeer nauwkeurig te werk, hebt oog voor detail en je hecht veel waarde aan verantwoordelijkheid. Het correct kunnen documenteren van productbeoordeling en inspectie en het kunnen lezen van technische tekeningen en specificaties zijn jou niet vreemd. 

Last but not least: We vinden het belangrijk dat je bij onze groeiende organisatie past.

Wij bieden jou

De aanstelling is voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract. Inclusief noodzakelijke training op kosten van U-Needle.  Wij bieden verder marktconforme arbeidsvoorwaarden, flexibiliteit, een prettige werksfeer, leuke collega's, dagelijkse lunch van de zaak en een heel fijne werkplek op de Campus van de Universiteit Twente.

Herken je jezelf in dit profiel of heb je vragen, reageer dan via recruitment@uneedle.com ter attentie van Stéphanie Vreriks.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!